azia.az
azia.az

Qanı qatılaşdıran 5 qida – 40 yaşından sonra yemək olmaz

16-03-2022, 22:04


Qanı qatılaşdıran və qanın dövranını pozan, bununla da ürək-damar problemlərinə yol açan qidalar vaxtından əvvəl ölümə səbəb olur.
Qanı qatılaşdıran 5 qida – 40 yaşından sonra yemək olmaz
Xəbər verilirr ki, rusiyalı dietoloq Darya Samoylova ciddi qan qatılaşdırıcı 5 qidanı açıqlayıb.

– Cəfəri, banan, paxlalılar, qızarmış kartof, kərə yağı

40-45 yaşdan sonra, xüsusən kişilər bu qidaları çox az yeməlidir.

Cəfəridə olan yüksək miqdarda K vitamini qanı sürətlə qatılaşdırır.

Kovid xəstələri də sağalandan 1 ay sonraya kimi müddətdə belə bu qidalardan uzaq dursa yaxşıdır. Çünki kovid özü qanda qatılaşmanı artırır.


OXŞAR XƏBƏRLƏR
XƏBƏR LENTİ
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

MARAQLI
TƏQVİM
MƏZƏNNƏ
 Valyuta məzənnəsi